Bouw & wonen

De beste tips voor reparatie

 

 

Stukadoor Amersfoort

 

Met de juiste gereedschappen, kennis en vaardigheden bent u slechts een paar stappen verwijderd van de mogelijkheid om scheuren en beschadigingen aan de binnen- en buitenmuren van uw huis te repareren.

Het kiezen van de juiste stukadoor:

De volgende lijst beschrijft enkele van de gereedschappen die nodig zijn voor stuc werk, waaronder: Toptip – Gebruik gips van Parijs in een rechte hoek ten opzichte van het te repareren oppervlak. Dat garandeert een strakkere hechting.

Gereedschap voor vorm snoei: Toptip – Gebruik een veiligheidsbril

Snoerloze cirkelzaagbladen met flexibele koppen

Draadloze kleine handschaar voor gips-schaar met dikkere kop

Verlengstok voor gips

stuc tip 2

Elektrische schuurmachine met groot bereik

Pijpsnijder voor gipsplaten, snel & flexibel!

Accuboormachine & bits

Hobby mes

Gips van paris

Bouwstenen:

Het mengen van het gips: Dit is een chemische reactie die eerst plaatsvindt, dus je wilt niet te veel water toevoegen. Het is handig om de juiste consistentie te krijgen door een beetje zuiveringszout aan je gips toe te voegen. Maar gebruik voor stucwerk Chaqu Pour glazuur of een waterverf vermengd met een lichtgele kleur. De optimale mengverhouding is 5mm tot 6mm voor een goede en meng goed. U kunt deze kopen en gewoon toevoegen bitt benzine apparaat om te beginnen met het mengen van het gips.

Begin met mengen: Zoals eerder vermeld blijf geleidelijk water toevoegen, Het hangt af van de kwaliteit van de muur. Voeg met kracht pleistermateriaal toe om de gewenste consistentie te verkrijgen. Als u tevreden bent met het gips van een gewenste kleur, meng dan volgens de Chaqu Pour methode. Laat het 30-45 minuten uitharden. Blijf roeren zodra het stijf wordt. Het enige wat u nu nog moet doen, is het gips aanbrengen.

Hieronder volgt een recept dat u kunt gebruiken om uw eigen pleister te maken:

Meng Chaqu Giet: Voor de hoeveelheid zand, kies de juiste maat hoeveelheden zoals aangegeven in ons receptenboek.

1 dag

Aanbrengen van het gips: Keukenhelling is 1 inch pleister Digitaal 65Dips, Muurplaten is de benodigde mix van 1 liter uit uw bouwmarkt. Voor platen plakt u het met een brede stok en slaat het vervolgens zo hard mogelijk aan. De afwerking die u nodig hebt is ruw; schuur het ruwe oppervlak met een grove borstel. Breng het mengsel aan in 2m lengte, hoe ongeveer 1 meter breedte en langer in een klein gebied. midden op de muur. Laat de pleisterkorsten 12 tot 24 uur bezinken. Giet het na het overbrengen van het pleister op het zand. Druk het gelijkmatig aan en strijk het perfect glad. Borstel met een kleine borstel de kalk van het oude pleisterwerk. Ideaal voor de indeling van mijn woning – hesieve dichtheid van het mengsel wordt vastgesteld door het mengen van vers gegoten gips samen met water. Op de muren van de huizen moet isolerende pleister worden aangebracht. Maak de afmetingen van het mortelmengsel, voeg de perfecte hoeveelheid water toe, voeg water toe aan het perfecte mortelmengsel en meng ze. Nu is het tijd om het mengsel te gieten. Laat de mix 2 weken bezinken voordat u het mengsel op de muur aanbrengt. Nadat het mengsel goed gemengd is kunt u het mengsel aanbrengen met een roterende slurryspaan. Eén laag laat men 2 weken rusten alvorens de Spaceks aan te brengen. Om het perfect glad te maken probeert u het mengsel met druk aan te brengen en het lijkt u zacht. Dit is het moment om volgensildis injectie.

 

Lees meer

Latex spuiten