Bouw & wonen

De toekomst van doe-het-zelf elektronica

 

Werktuigkundig ingenieur

 

Er zijn machines die zijn ontworpen om onderdelen of hele voorwerpen te bouwen, te repareren en te vervangen.

Werktuigkundig ingenieur is een systeem van op elkaar inwerkende elektronische circuitelementen, apparaten en systemen om een functionerend geïntegreerd systeem te creëren, waarbij deze gewoonlijk in één enkel apparaat of systeem zijn opgenomen. Er is een verscheidenheid van toepassingen voor deze hardware engineering-producten, waaronder solderen, soldeerprocessen, halfgeleiderfabricage, elektrische communicatie en tandprothese. Architectonische ingenieurs Architectonische ingenieurs ontwikkelen gebouwen en landschappen. Zij houden zich onder meer bezig met het volgende: Het situeren van het bouwwerk in zijn omgeving, het in een natuurlijke staat houden en het uiterlijk vergemakkelijken. Het ontwerpen van materiaalbehandelingen voor de structuur en de gebruikte materialen. De constructie van het bouwwerk volgens certificeringen en normen. Het ontwerpen voor toegankelijkheid, veiligheid en energiebesparing.

Het is belangrijk dat je anderen de vaardigheden kunt bijbrengen die nodig zijn om een project te bouwen dat zij geschikt achten. Hier zijn een paar ideeën van wat ik mijn studenten zou leren. Hier zijn enkele ideeën als ik een workshop zou geven over een bepaald onderwerp. Telecommunicatietechniek Er zijn verschillende soorten draadloze technologieën. In 2013 hoopt Affectiva dit proces in te voeren met alle nieuwe apparatuur die zij verkoopt om de adoptie van de ideeën op dit gebied te stimuleren. Dit heeft geleid tot een behoefte aan een nieuw netwerk engineering curriculum. In deze bijeenkomst zou ik ook de vaardigheid introduceren om een softwaretoepassing te maken die netwerkgedrag vastlegt. Als iemand de vaardigheden heeft en geïnteresseerd is om mij een demo te sturen van hun systeem dat op basis van deze techniek is ontwikkeld, zal ik het graag aan hen laten zien. Uw eigen zonnepanelen bouwen Het bouwen van een zonnepaneel is anders dan andere huishoudelijke elektra. De meeste Tesla auto’s hebben hun eigen batterij en geen externe stroombron zoals u kunt zien in de afbeelding hieronder.

Volgens Wikipedia , How to Build Solar Panels for DIYing Electronics Pyrolyse is de verheven vorm van de Pale Alien Arthur C. Clarke verhaal dat zich voorstelt “de zonne-ruimtevaartuig, de geplunderde lijk van een neergestorte beschaving, drijvend door de ruimte. Ons ruimteschip, met zijn zonnepanelen teruggevouwen op zichzelf, was een en al gras en grasranken, totdat plotseling, zonder duidelijke reden, zijn zonnepanelen in vlammen opgingen. Aangezien de Aarde een stuk koeler is dan Mars, zouden we spoedig iets meer eigenaardigs of zonne-energie moeten aannemen om weg te komen van deze Wolf-in-Bard. Als we nu zo’n ruimteschip hadden, zouden we misschien wel in staat zijn om de Aarde te redden, want we zouden in staat zijn om het volle zonlicht van de maan hier op te vangen, onze eigen schakelingen te onderhouden, een revolutie teweeg te brengen in de energie overdracht industrie, en onszelf het soort Hercules inspanningen te besparen die nodig zouden zijn om de Tau worm te stoppen van het bereiken van volledige wereldheerschappij,” De auteur van deze woorden, Clarke.

VR/AR/MR en Gaming PROMOTIONS Deze presentatie zal de voordelen verkennen van het doorgeven van kennis en vaardigheid “door de generaties heen” — de algoritmen als een door de zon aangedreven eerste golf van technologische verbetering, en de sterke punten als een huishoudelijke en persoonlijke technologie die zichzelf gebruikt. De spreker zal verschillende frisse als oude perspectieven presenteren in het verbeteren van de kwaliteit en effectiviteit van nieuwe ideeën zoals VR/AR/MR , gaming en vrijwillige app ontwikkeling en zijn filosofie en gedachten delen over de huidige staat van deze innovatie en het potentieel in deze richting in de komende jaren. Een dergelijk idee lijkt op dit punt in de menselijke geschiedenis misschien volstrekt onmogelijk, maar in toenemende mate kan deze toekomst werkelijkheid worden, mede gedreven door een focus op “dichtheid-effect” verbeteringen, en de ontwikkeling van de opkomst van een jeugdbewustzijn.

 

Lees meer

Mechanical engineer