Bouw & wonen

Home Automation Grondbeginselen

Warmtepomp Den bosch

 

Laat u alstublieft niet afschrikken door leugens en misleidende reclame.

Hier zijn wat zuinige basics voor u en uw huis:

– Koop niet zomaar een toestel, maar overweeg de luchtbron, als het meest efficiënte toestel om uw huis te verwarmen en tegen een redelijke prijs.

– Bovendien is het niet meer dan normaal dat uw gasinstallateur de installatie uitvoert. Het heeft geen zin om op jacht te gaan naar de goedkoopste aannemer, wanneer u uzelf veel tijd, energie en geld kunt besparen door gebruik te maken van uw gasopslagtank en uw verwarmings- en elektriciteitsbehoeften kunt verminderen.

– U kunt uw ouderwetse boiler in sommige gebieden ook voor minder geld gebruiken dan u zou verwachten. Een algemene vuistregel voor de Binnen Gebruik en Aantrekkingsfactor van uw huis is echter dat hoe hoger de SEER of Seasonal Energy Efficiency Ratio, hoe efficiënter uw huis is, zowel bij warm als bij koel weer, binnen 10 tot 15 graden ongeacht de temperatuur.

– Als uw huis sinds 1982 is gebouwd en uw leidingen aan of bijna aan het einde van hun levensduur zijn (de kans is groot dat ze lekken), kan het bijwerken en/of vervangen ervan u nog jaren geld besparen.

Met Ontwikkeling betekent Verbetering, kunt u een nieuwe manier om uw huis in te zetten. Zet je geld en waar je hart is.

beperking van de lekkage van verse lucht

beperking van vocht en condensatie

vermindering van de verwarmingsbelasting van uw huis en verlaging van uw brandstofkosten door gebruik te maken van de warmte of de lucht die reeds in de omgeving van uw huis aanwezig is, alsook van uw levensstijl.

Uw verwarmingsfactuur is erg duur, maar met warmtepompen kunt u lagere maandelijkse kosten en een lagere koolstofuitstoot per jaar hebben.

Waarom niet genieten van het comfort en de rust van een constante temperatuur in uw hele huis

penalty-bedragen voor koel-/verwarmingsenergieverlies als gevolg van kanalen of kanaaluitgangen.

U heeft een constante algemene temperatuur en geen extreme temperaturen (warm of koud)

Geniet van de 20/10 temperatuur in elke kamer in uw huis met één druk op de knop

Overwin de muurschok van het kanaalsysteem door het juiste formaat filter te installeren tussen het kanaalsysteem en de warmtepomp, en krijg een constante binnentemperatuur die u helpt u comfortabel te voelen, dat is meestal meer dan 900-1200F (500-550C) voor dit formaat filters.

Overoptimaliseer of zwengel uw airconditioner aan als uw lucht koud wordt – Hierdoor gaat het apparaat vaker aan/uit en verbruikt het meer stroom dan aanbevolen.

Domotica systemen voor ouderen en gehandicapten:

trickle conditioning op zichzelf is geweldig voor mensen met een verzwakt immuunsysteem.