Uncategorized

How to Install a portable

klein terras aan de bovenkant van een groen dak - teras overkapping stockfoto's en -beelden

kan leiden tot ernstig letsel als u dit draagbare apparaat op een onjuiste manier gebruikt. Uw vrienden en familieleden die draadloze codes leren, kunnen dodelijke verwondingen oplopen als ze het op de verkeerde manier gebruiken. Het wordt ten zeerste aanbevolen om de onderstaande stappen te bekijken voordat u aan deze cruciale taak begint.

Stap 1

Zorg ervoor dat uw platte dak of dak sterk genoeg is voor een Free up uw draagbare luifel of zonwering. Voor zonneluifels raden we aan deze op te vouwen tijdens het monteren, omdat sommige vaste bevestigingspunten hebben, en het wordt noodzakelijk om deze punten te controleren tijdens het opzetten van de zonneluifel. Bevestig een speciaal mannendeel afhankelijk van de fabrikant, dit mannendeel wordt de veterstaart genoemd. Gebruik spijkers om de staart in de bevestigingen te houden Hang de luifel of zonwering vrij totdat de klus is geklaard

Stap 2

Leg de montagebeugels in de twee punten. Zorg ervoor dat de beugels correct waterpas staan ​​tijdens het bevestigen van uw luifel.

Stap 3

Steel de draad van de buitenluifel. Trek met dezelfde tang aan de inkeping aan de boven- en onderkant van je vaste een schuine lip, je nieuwe voortent is klaar voor gebruik. Voor meer grote luifels raden we aan metalen te gebruiken voor de verbinding, en we hebben een extra luifel om dit probleem op te lossen.

Stap 4

Het is belangrijk om uw speciale sloten op de bovenkant te plaatsen, om het vrije deel van de overkapping te beveiligen. Door de voortent op de juiste manier te installeren, kunt u hem onderhouden in plaats van overal te glanzen!

Stap 5

Bevestig voorzichtig en langzaam het puntige uiteinde van het oude metalen stuk aan de bagageband, tot de losse draad van de luifel, vastgezet en stevig vastgemaakt. Neem de tijd en volg de installatie-instructies nauwkeurig op.

Stap 6

Now put the angled lip more securely, by making use of the long screws. Replace the old wire of the canopy the same way you pleased with the other one.

Step 7

Match the dome rib to the strap, using a drill in the metal part of the canopy. The most important factor in the installation of your awning is you should get an idea of your shades, the required length, and measured accurately. If you feel a bit of math. Then try it out. Put your fixed dimension of the anwning and your desired length, and see how the directions. Put one inch in for an inch. Take measurement of the lipstick and see how the instructions mark it. Then follow the instructions to the last letter, a typical anwning should have 3-4, where as, if you follow the instructions properly you will get 8 validations of the fixed dimension.

Step 8

De laatste stap van de installatie is om uiteindelijk de buitenstang aan de overkapping te bevestigen. Zorg ervoor dat je staaf precies even lang is van de bovenkant tot de staaf, bekijk de instructies hoe dan ook, nadat je de staaf op zijn plaats hebt geplaatst, en zet hem tenslotte vast met de schroeven. Tack the point, elk apparaat in dit leven van buiten wordt geleverd met de instructies van de fabrikant. Als de luifel klaar is, heeft u uw luifel nu succesvol geïnstalleerd. Laat het je een warm welkom heten o groeten met alle mooie, elegante en mooie parasols om je vandaag nog meer plezier te geven om voor te leven.