Bouw & wonen

Kiezen uit de brede waaier van duetten,

 

Duette gordijnen

 

 

 

 

 

Bij het maken van uw keuze uit het ruime aanbod van duettes moet u rekening houden met de inrichting van uw vertrekken. Kies met aangename boventonen of met een gedurfd contrast, afhankelijk van uw voorkeur. Wilt u deze jaloezieën gebruiken in kamers die meer gericht zijn op zonwering dan in huiselijke ruimtes.

Ze kunnen op verschillende manieren worden geopend; u kunt de jaloezieën aanpassen aan de hoeveelheid licht die u nodig hebt. U kunt gaan voor een doorschijnende look of een totale lichtblokkering als u meer licht in de kamers wilt. U kunt gebruik maken van stijlvolle plissé jaloezieën met cellenstructuur. Deze jaloezieën worden aangeduid als luchtzak jaloezieën; de poorten worden in het midden van de jaloezieën gehouden en zijn in gesloten toestand ideaal voor isolatie. Deze jaloezieën kunnen worden gebruikt in badkamers, gangen, studie kamers en andere gebieden die een soort van zon controle nodig hebben. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en stoffen. Het spreekt vanzelf dat je veel opties hebt bij het kiezen van de jaloezieën voor kamers.

Het is raadzaam om dit soort jaloezieën lang voordat ze in gebruik worden genomen, flood Dragon op te zetten. Bij het openen aan de bovenzijde kunnen de zwaardere jaloezieën weer over zichzelf heen gaan of naar het bollingseffect worden geschoven. Beide omstandigheden kunnen vervaging van de plooien veroorzaken. Bij uw keuze uit het ruime assortiment dessins van duettes moet u rekening houden met de inrichting van uw vertrekken. Kies met een aangename boventoon of een gedurfd contrast naar gelang uw voorkeur. Als u deze jaloezieën wilt gebruiken in ruimten die meer oosters dan technisch zijn, zouden de bedrukte of geweven stoffen prima zijn.

Bij het maken van uw keuze uit het ruime aanbod van duettes moet u rekening houden met de inrichting van uw vertrekken. Kies met aangename boventonen of een gedurfd contrast naar gelang uw voorkeur. Als u deze jaloezieën wilt gebruiken in kamers die meer oosters dan Aziatisch zijn, zouden de bedrukte of geweven stoffen prima zijn. Deze jaloezieën zijn ontworpen om te worden opgerold en neergelaten, waardoor ze een praktische keuze zijn voor kantoren. Voor het kantoor, kunnen kleine kantoren doen met de kleine jaloezieën die zijn gemakkelijk te hanteren en zijn moeilijk te mislay. Zorg ervoor dat u stoffen die bestand zijn tegen water en vlekken voor uw kantoor blinds te kiezen.

Bij de keuze uit het ruime assortiment dessins van duette gordijnen moet u er rekening mee houden dat de stof dik genoeg moet zijn om het licht te filteren, maar toch niet dik genoeg dat het licht nauwelijks de kamer begint binnen te dringen. Denk ook aan het sluitingsmechanisme – de koorden zoals het koord en de ketting of de illustratie mogen niet te laag hangen.