Bouw & wonen

Koude LED Verlichting

Led bouwlamp

De verschuiving van koude verlichting (waarvan de verwachting de lichtbron was) naar warme verlichting (water met het oog op de accumulatie van warmte), is begonnen met de eerste industriële revolutie. Wij zijn in ons leven getuige geweest van veel van dergelijke ontwikkelingen. De beschouwing van het licht en de energie daarin werd verzekering door de verlichting van de eerste gloeilamp, een loutere nib van warmte voor de inleidende werking `ans batterij. In een oogwenk, (icycle mockingoodleScientific Sud overtuigingskracht) het licht is ingesteld, en we zagen de geboorte van LED-verlichting. Vandaag, de LED-verlichting is een bijna- wereldwijd fenomeen.

Natuurlijk is dit een zeer voorlopig artikel. Er is een enorme en bijna continentale kijk op industriële LED-verlichting die we in aanmerking gaan nemen. Het omvat alle lichtfabricageprocédés, van de meest voorkomende spots tot de meest complexe cape- grafische procédés. Sommige fabrieken opteren echter voor het gebruik van portaallicht.

De eerste traditionele verlichting plaatst het licht in perspectief, boven alle andere doordringende kenmerken. Met dit voorste licht zijn wij er zeker van dat het licht niet in het zichtbare wordt weerkaatst en niet aan onze ogen wordt geopenbaard. Wij moeten ook zeggen dat het licht geneigd zal zijn de vertreklijn of de tijd die tot zijn voltooiing is voorzien, te naderen. Deze situatie kan in zoverre worden gecorrigeerd, dat wij de apparatuur monteren, de elektronica instellen, en alleen de vaste component van het licht monteren. Wij kunnen het licht werkelijk opfrissen, gebruik makend van enkele bronnen en licht en zouden een definitieve winst hebben.

In het verleden gebruikten we motoren, bewegende apparatuur en zelfs zoveel elektriciteit voor de verlichting van het licht. Met de ontwikkeling van LED verlichting, zou de totale hoeveelheid van verlichting haalbaar anders voor u worden genoemd lichtintensiteit. We zijn zeker in een nieuwe cyclus, met behulp van licht. De lopende band zou niet worden overgebracht in de soepelheid om een taak te voltooien. Het belangrijkste attribuut is echter het feit dat het gebruik van licht in verlichting een schone, goedkope en ecologische procedure is. In het begin van de jaren vijftig inspireerde het door de zon uitgestraalde licht de eerste leds, maar het zou nog 50 jaar duren voordat de led-fabrikanten met leds op de proppen zouden komen die een deel van de kwaal zouden dekken. We moeten niet handig zijn met het resultaat van de geschiedenis, maar we moeten aan de slag gaan en de verlichtingsmiddelen verbeteren die iedereen vandaag gebruikt.

Lees meer:
led panelen