Bouw & wonen

Limburgse Binnenhuisarchitecten: De nieuwste trends in Limburg

Dries Meijer Interieurontwerper

Dries Meijer is een Limburgse interieurontwerper die stijlvolle en functionele ruimtes creëert. Hij laat zich vooral inspireren door de geschiedenis van Limburg en de Limburgse bouwstijl. Hij woont met zijn gezin in Heerlen, waar ze een moderne woning hebben gebouwd. Zijn stijl is minimalistisch, met een nadruk op natuurlijke materialen, antiek en vintage objecten. Terwijl hij ruimtes creëert voor zijn eigen gezin, werkt hij ook graag aan interieurs voor vastgoedklanten.

Hij is ook een populaire blogger en heeft een prachtige portfolio van foto’s en interieur ideeën op zijn website. De interieurontwerper laat zijn klanten foto’s van hun huis uploaden en vervolgens ontwerpt hij een ruimte die het gevoel van de ruimte en hun levensstijl weerspiegelt.

Binnenhuisarchitect Limburg

Karin Wellens Interieurontwerper

Karin Wellens is een Limburgse interieurontwerpster gevestigd in Heerlen. Haar klanten kunnen bij haar terecht voor het creëren van ruimtes die warm, gastvrij en comfortabel zijn. Het is een design esthetiek die modern is, met een focus op natuurlijke materialen en een vintage gevoel. Ze creëert ook ruimtes voor klanten in de vastgoedsector.

Wellens is ook een blogger die interieurontwerpideeën en foto’s van haar werk deelt. Ze staat bekend om het creëren van omgevingen die tegelijkertijd klassiek en fris aanvoelen.

Sloosch Ontwerp Studio

Sloosch Design Studio is een Limburgse interieurstudio die een volledig scala aan diensten aanbiedt, van residentieel en commercieel interieurontwerp tot meubel- en productontwerp. De interieurstudio is gevestigd in Heerlen en is opgericht door interieurontwerpers Merle de Boer-Sluys en Ineke van der Valk. De studio creëert stijlvolle ruimtes die comfortabel, gastvrij en esthetisch verantwoord zijn. De studio is ook gespecialiseerd in luxe renovatie.

Siemens Straat Studio

Siemens Street Studio is een Limburgse interieurstudio die een volledig scala aan diensten aanbiedt, van residentieel en commercieel interieurontwerp tot meubel- en productontwerp. De interieurstudio is gevestigd in Heerlen en is opgericht door interieurontwerpers Merle de Boer-Sluys en Ineke van der Valk. De studio creëert stijlvolle ruimtes die comfortabel, gastvrij en esthetisch verantwoord zijn. De studio is ook gespecialiseerd in luxe renovatie.

Sophie Schmitt-Koppl Interieurontwerper

Sophie Schmitt-Koppl is een Limburgse interieurontwerpster gevestigd in Heerlen. Ze staat bekend om het creëren van stijlvolle en comfortabele ruimtes. Haar stijl is modern met een focus op natuurlijke materialen en een vintage gevoel. De interieurontwerpster is ook gespecialiseerd in luxe renovatie.

Daniëlle van Eerthen-Gruwelt Interieurarchitect en blogger

Daniëlle van Eerthen-Gruwelt is een Limburgse blogger en binnenhuisarchitect in Limburg. Haar blog staat vol met eigen foto’s van haar werk en interieurideeën voor klanten. De blogger gebruikt een mix van vintage en moderne stukken om een naadloze esthetiek te creëren die warm, gastvrij en comfortabel aanvoelt. Ze plaatst ook foto’s van haar DIY-projecten en staat bekend om haar creatieve gebruik van gerecyclede materialen.

Conclusie

Limburgse interieurontwerpers creëren een buzz met hun moderne design en flair voor kleur. Of je nu op zoek bent naar een opvallend middelpunt in je huis of je ruimte wilt renoveren, deze beautybloggers zullen je inspireren om de verfkwast te pakken en creatief aan de slag te gaan!