Bouw & wonen

Raamfolie voordelen

Raamfolie EindhovenRaamfolie Eindhoven die u op uw huis kunt aanbrengen (voorruit, raamfolie of verf) is gemaakt van een folie van vinyl en ultravioletbestendige chemicaliën om de aandacht van het glas af te leiden, zodat schade door de zon uw huis niet kan beschadigen.

In vergelijking met Windulsion biedt de Airlesk-lijn van raamfolie een aantal belangrijke voordelen:

De Airlesk raamfolie lijn biedt weliswaar alle voordelen van traditionele raamfolie voor airconditioning, maar voegt ook een aantal esthetische kwaliteiten toe aan uw woonomgeving. Het is een uniek uiterlijk in traditionele raamfolie dat is overgenomen uit de luxe lijnen van Airlesk. Onze tint biedt een 3-fasen wash uneven proces, waarbij een aantal zeer fijne deeltjes in de luchtstroom van de folie worden gegooid, waardoor een zeer comfortabele coating op het raam wordt aangebracht die eruitziet en aanvoelt als echt vensterglas.

De Airlesk-lijn biedt een aantal kleuren die zorgen voor variaties op de kleur van uw huis, maar kan ook op elke kamer in huis worden aangebracht. Voor de sneldrogende film wordt hogedruknatrium gebruikt, zodat de film snel verdampt en in enkele minuten op de ramen kan worden aangebracht, zodat u minder tijd nodig hebt om schoon te maken.

Eenvoudige toepassing is ook een reden waarom we de Levolor raamfolie niet aanbevelen. Het is doorzichtig, en dit is verkrijgbaar via Levolor’s Custom Windowating en Style Solutions. De Levolor folie is een doorzichtige laag folie die op uw raam wordt aangebracht. Als u kiest voor de Levolor tint, dan moet u de raamfolie of raambekleding verwijderen op de dag van installatie. U dient de raamfolie of raambekleding de dag voor de installatie van de Levolor folie schoon te maken. U dient het raam ook schoon te maken op de dag dat u de folie aanbrengt. Breng geen raamfolie of raambekleding aan op de dag van installatie als u wilt besparen op uw energierekeningen en uw huis snel een schoon en professioneel uiterlijk wilt geven.

Naast de fantastische kleuren en designopties biedt de Levolor raamfolie ook een gemakkelijke product applicatie. De folie wordt met een spuitbus volledig dik aangebracht. U hoeft zich geen zorgen te maken over het afschrapen of afborstelen van de raamfolie. Onze experts reinigen de applicatie met de zorg die u zou zien als een professional die raamfolie reinigt op de dag dat u uw raamfolie aanbrengt.

Doe uw onderzoek en kies voor een professionele en betaalbare manier om raamfolie aan te brengen. Omdat de raamfolie door professionals buiten het bedrijf wordt gereinigd, wordt de raamfolie in de privacy van uw eigen huis aangebracht.

Voordelen van Levolor Raamfolie:

– 3 tot 4 lagen van Levolor getinte raamfolie en een blanke afwerking

– Een geweldige oplossing voor het verminderen van schittering zonder de zorg van schade

– 3 tot 4 lagen van Levolor 3000 film

– Volledige dekking van Levolor’s Anti-glare technologie, die 99,9% van het schadelijke infrarode licht blokkeert. Dit is koel om aan te raken, zorgt voor zowel een geweldige uitstraling als functionaliteit

– Bestel een monster zodat u kunt zien hoe Levolor er op uw raam uitziet voordat u de Levolor-folie verzegelt en aanbrengt.

De Levolor 6000 Film is verkrijgbaar in de exotische kleuren Coolpaw, Coolpaw Classic, Coolpaw Fountain, Coolpaw Royal, Coolpaw Citrus, Coolpaw Mosaic, CoolpawEntry, Coolpaw Rcence, Coolpaw Limluent, Coolpawigating.

De Levolor Deck Coolpaw is ontworpen met elegantie, duurzaamheid en natuurlijke schoonheid.

Het is ontworpen voor een verscheidenheid aan toepassingen:

– Toepassing in aluminium ramen

– Toepassing in alle soorten glas

– Bijna elk raam in uw huis, kantoor, of dealer

– Getint glas voor privacy

– Beeldschermen

– Raamfolie is ook zeer geschikt voor raambekleding

gekleurde raamfolie is ontworpen om het hele jaar door zichtbaar te zijn zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de folie vervaagt.

Levolor oliebasis 110V Acryl formule

Geringe Tint Oplossingen

De versie op waterbasis is de meest economische en betaalbare manier om de ultieme bescherming te bieden. Levolor maakt gebruik van een revolutionair proces genaamd X-vormige polymeren bij het creëren van Levolor High Performance Producten. Dit proces, zorgt voor een hoge, heldere reflectie en een volle, snelle ‘leen gloed’. Low tint solution is het koelmiddel tegen weersomstandigheden dat verbleking en vergeling voorkomt. Het wordt met snelheid aangebracht op alle soorten ramen en glas. Deze producten in de steeds groeiende markt van de Verenigde Staten.

Lees meer:
Raamstyling Eindhoven

Zonwerende raamfolie