Bouw & wonen

Waarom laat u uw oude meubels niet opnieuw bekleden?

Meubel stofferen

Waarom laat u uw oude meubels niet opnieuw bekleden in plaats van een nieuwe te kopen? Het is verbazingwekkend de transformatie. Een oud, moe stuk meubilair is als vragen hoe je een olifant gaat opeten. Je kunt oud en moe met een frisse laag verf en een beetje liefde nieuw leven inblazen. Het maakt het stuk kijken nieuw en fris en in sommige gevallen, meer comfortabel. De sleutel tot het stofferen van meubels is om ervoor te zorgen dat het stuk er nieuw en fris uitziet. Dit is niet moeilijk, met een beetje planning en advies kan het gemakkelijk worden gedaan.

Uw eerste beslissing zal zijn om de basisconditie van het meubelstuk te kiezen. Alles ziet er mooi uit tot u de onderlegger op de onderkant van het meubel leest en ziet dat de stof niet gevoerd is. U kunt er gemakkelijk voor zorgen dat het meubelstuk in goede staat is om zelf te gaan stofferen. U zult merken dat de prijs die u bereid bent te betalen voor uw meubels een groot verschil zal maken in hoeveel uw stoffeerder in rekening brengt. Het is niet ongewoon dat nieuw meubilair wordt gestoffeerd voor de helft of minder van wat u echoot voor het meubelstuk. Er zijn veel manieren om te beginnen met het zelf stofferen van uw meubels. Begin met een nieuwe stof die bij het meubel past. Voeg vervolgens een laag van een coördinerende bies toe die het meubel een betere uitstraling zal geven. Een beetje meer acryl kan worden toegevoegd nadat de basis is bekleed met de stoffen die u wilt stofferen. Vergeet niet om de finishing touch toe te voegen met een heleboel kralen en lichtsnoeren. U moet uzelf dan een halve dag geven om de klus te klaren. Als u denkt dat u niet genoeg tijd zult hebben voor de klus, kunt u altijd een stoffeerder inhuren om het werk voor u te doen.

Het stofferen van meubels kan een zeer lonende hobby zijn. Je krijgt de voldoening dat je je eigen huis hebt ingericht en gestoffeerd dat helemaal in jouw stijl is. Als u foto’s wilt zien van wat u aan het stofferen bent om die aangepaste look te bereiken, kunt u een e-mail sturen naar ukosking@ trollsand.com. U krijgt dan een antwoord van een stoffeerder in Seattle. U kunt ervoor kiezen om het kleurenschema en de stijl te veranderen als uw vaardigheid uw vermogen om meubels te stofferen vergroot. Soms meubels outlet winkels of aanbestedingen geven gratis lessen over hoe je meubels te stofferen. Stof bedrijven bieden ook soms hoe te lessen.

Als u nog nooit een stoel in een blik hebt gezet, is het vrij eenvoudig te doen. Meestal zit de handleiding bij het meubel en kun je die precies volgen. Soms koopt u een stoel in een bar of zelfs een restaurant en kunt u hem zelf op maat maken. Als u het geld hebt om de meubels op maat te laten stofferen, is dat het geld vaak waard. De meubels zien er beter uit en dat geldt ook voor de hele kamer waarin ze staan. Uw vrienden zullen altijd naar de meubels kijken en de schoonheid ervan bewonderen. Meubilair voegt een immense waarde toe aan elk huis en op maat gemaakte stoffering zorgt ervoor dat het een leven lang meegaat.