Bouw & wonen

Een algemeen aannemer

Aannemer Middelburg

 

 

 

 

Voor de meeste mensen wordt elk bouwbedrijf waarover in een gesprek wordt gesproken, een aannemer genoemd. Hij is de persoon die het bedrijf heeft opgericht, bouwafval produceert en bouwt? Hij zet op en coördineert de werking van het project? Hij houdt toezicht op en beheert het werk van onderaannemers? Hij ontwerpt de blauwdruk voor het gebouw? Hij maakt de in- en uitgangsdeuren? Dit zijn allemaal complexere zaken om te definiëren.

Voor doe-het-zelf verbouwingen kan iedereen die het werk zelf kan doen en een hamer bij zich heeft, als aannemer worden beschouwd. Om zeker te zijn, is er minimaal één gekwalificeerde aannemer met een vergunning nodig. In de meeste Amerikaanse staten moet een aannemer in het algemeen een aannemerslicentie hebben. Deze licentie is een contract / blind bindende overeenkomst die de aannemer machtigt om aan een bepaald project te werken. Deze overeenkomst ontkent ook de winkelaansprakelijkheid van de onderaannemer voor het werk dat door de aannemer wordt gedaan. Deze vergunning geeft de aannemer ook het recht de prijs vast te stellen, het tijdschema te bepalen en de onderaannemers te contracteren voor betaling.

Hoeveel wordt u geacht te betalen de aannemer? Voordat u uw voet op de oppervlakte van uw project, een redelijk nauwkeurige schatting moet worden voorbereid, zodat je weet hoeveel geld je gaat uitgeven. In de VS, de gemiddelde aannemer maakt tussen de $ 90.000 en $ 110.000 per dag met de gemiddelde kosten van de bouw is $ Cypress op basis van 2008tuels/yWall Single Family Betaalbare Huisvesting massage salon kost $ 91.000

De aannemer zal u een gespecificeerd deelcontract bezorgen waarin de omvang en de kosten van het uit te voeren werk worden geschetst, alsmede de financiering van het project. Dit document moet zorgvuldig worden gelezen en geverifieerd voordat de aannemer om te beginnen werken aan uw project. Een gerenommeerde aannemer moet in staat zijn om u te voorzien van een gespecificeerd contract blad dat precies aangeeft hoeveel ze gaan om te laden voor arbeid, materialen en apparatuur, alsmede de hoeveelheid tijd die ze nodig hebben. Deze lijst moet duidelijk vermelden en gedetailleerd de aannemer licentienummer, termijn van sluiting, betalingsregelingen en planning.

Een aannemer een vergunning geven is één ding, hem of haar voor u te laten werken en succesvol te laten zijn is een tweede. In veel bouwprojecten, trades-mensen (aannemers, timmerlieden, en onderaannemers of werknemers van de aannemer) doen het grootste deel van het werk. In dergelijke situaties zal het inhuren van een algemene aannemer en het toezicht op het uit te voeren werk niet kosteneffectief zijn. Een algemene aannemer is vergelijkbaar met een algemene aannemer in de capaciteit om onderaannemers (vaklui) te leiden en te overzien. Deze handelt als een algemene aannemer in de capaciteit om het gehele werk dat door de lieden van het bouw- of verbouwingsproject wordt uitgevoerd binnen hun auspiciën onbeperkte tijd op te nemen. Het hoofddoel van een algemene aannemer moet echter zijn het bouwen van een nieuwe structuur met een extra steil of plat dak voor een extra kamer, het afwerken van de kelderruimte, het installeren of verbouwen van badkamers en keuken, of het doen van een verscheidenheid van andere grote en kleine projecten.