Bouw & wonen

Het belang van uw beddengoed

Interieurarchitect

 

Mijn ervaring en opleiding hebben mij in staat gesteld door te dringen tot het hart van de mensen die bij ons thuis komen. Ik kan spreken over de mooie interieurs van uw huis. Ik kan u er iets bijzonders over laten zien. Dit is een bedrijf dat behoort tot de rijke samenleving. Het weven is een rijke traditie van de mensen. Deze rijke stof wordt precies met de hand vervaardigd. Het is bekend onder de naam Van Heusen. Na meer dan 100 jaar is dit bedrijf begonnen met de fabricage van confectiekleding, textielverpakkingen en geschenkverpakkingen. Het vervaardigt alle soorten producten voor thuis en op kantoor. De belangrijkste producten zijn meubels, gordijnen, wandbekleding, tapijt, bed, stoffering, Kits, kleding, schoeisel, tassen, zonnebrillen en andere mode-artikelen. Het heeft een volledige voorraad van recentste meubilair & beddegoedbekleding.

Wij zijn de grootste distributeur van automatische huishoudapparaten in Europa en wij zijn er trots op dat wij ook het grootste bedrijf in woninginrichting in Europa zijn. Als gevolg van onze producten bereikt het bedrijf een omzet van tienduizenden dollars. Wij distribueren onze producten in meer dan 70 landen over de hele wereld. Om een idee te krijgen van onze producten, hebben wij ter plaatse displaymodellen voorzien, zodat onze klanten de reacties kunnen zien die zij in het bijzijn van onze producten ontvangen. Onze producten zijn nu op een zodanige wijze respecteren de nieuwste interieur ontwerpen concept door onze klanten.

Als gevolg van onze producten interieur design, is het uitgegroeid tot een van de nieuwste trendy ontwerpen in de Nederlandse hoofdstad. Als gevolg hiervan is de omzet van het bedrijf dicht bij het cijfer van zijn belangrijkste focus. Wij distribueren onze producten in 15 verschillende landen over de hele wereld. Op dit moment is de directie van het bedrijf Pepo Groep en hij heeft extra management in het bedrijf gezet. Hij hasatoee is de president van het bedrijf.

Nog een ding om te vermelden is dat het bedrijf zich heeft geëngageerd in het vervullen van de produktie het segment van de exportmarkt. Dientengevolge, heeft het bedrijf met succes zijn fabrieken in het Aziatische land van China voltooid. De volgende generatie HVH is van plan om zijn nieuwe productielijn in Azië en India te starten. Wij zullen een prominent en belangrijk bedrijf in het jaar 2004 zijn.

lees meer:

interieurarchitect