Uncategorized

Hoe kiest u de juiste leren plankdragers voor uw kleding

Plankdragers leerrs

Als u een kast vol mooie pakken hebt, is het misschien de moeite waard om te investeren in een paar Plankdragers leer van goede kwaliteit om ze allemaal op orde te houden. Maar hoe weet u welke steun u moet kopen? Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw nieuwe hardware. Wilt u iets dat uw kleding kan dragen of zal het doorzakken en uw outfit verraden? Hoe zwaar moeten de plankdragers zijn? Is er een manier om ze weg te werken, zodat niemand weet dat ze er zijn? Als u op veel mensen lijkt, hebt u waarschijnlijk minstens een paar koffers vol kleerhangers voor pakken en jassen in uw kast verstopt. En als dat bij u het geval is, weet u precies waarom het een goed idee is om een voorraadje kant-en-klare kleding bij de hand te hebben. Maar niet iedereen heeft genoeg ruimte om talloze hangers en rekken op te bergen. Om ervoor te zorgen dat deze overhemden en blouses goed tot hun recht komen en niet achter in de kast stof blijven liggen vergaren, is een arsenaal aan hangers en plankdragers van essentieel belang. Hier zijn enkele dingen die u moet overwegen voordat u een leren plankhouder koopt:

Zoek een plank die genoeg ruimte heeft voor je zwaarste kleren

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen als het gaat om het kiezen van de juiste planksteun voor uw leren kleding is hoeveel ruimte u beschikbaar hebt voor uw zwaardere kleding. Het ideale scenario is dat u genoeg ruimte hebt om twee of drie jassen of twee of drie broeken op te hangen. In werkelijkheid hebben de meeste mensen meer dan genoeg ruimte voor een of twee sets zwaardere kleding. Er is echter geen regel die zegt dat u alleen zware kleding moet ophangen. Als de ruimte in uw kast te klein is om uw volledige collectie pakken en jassen te bevatten, kunt u proberen een paar extra planken of kasten aan de achterkant van de kast toe te voegen. Als je nog meer ruimte hebt, kun je altijd nog een paar jassen aan de muur bij de deur hangen.

Zorg ervoor dat het leer dik en stevig is

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen als het gaat om het kiezen van de juiste hardware voor je leren kleding is wat voor soort leer het is. In de leerindustrie vind je een enorme variëteit aan leersoorten en soorten. Sommige ledersoorten zijn veel dikker en sterker dan andere. Als u er zeker van wilt zijn dat uw riemen en schoenen na verloop van tijd comfortabel blijven, moet u waarschijnlijk voor een dikkere leersoort gaan. Een goede vuistregel is een leer te kiezen dat aanvoelt als een goede kwaliteit stof wanneer u er met uw hand overheen gaat. Als je het leer stevig moet vastpakken, heb je te maken met veel minder soepel leer. Dunner leder is meestal beter geschikt voor de professionele markt omdat het sneller verslijt. Een goed leer moet aanvoelen als een tweede huid. Het moet aanvoelen en eruitzien als de dure soort wanneer u het draagt. Maar, natuurlijk, het zal u meer kosten.

Kijk uit naar vlekken of vlekken voordat u het koopt

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen als het gaat om het kiezen van de juiste hardware voor uw leren kleding is hoe goed het item is bewaard. Je moet kijken naar tekenen van slijtage als je een item koopt zoals een stropdas of pochet. Als u bijvoorbeeld zwarte vlekken op de pochet ziet, is het misschien een goed idee om een nieuwe te kopen in plaats van te wachten tot de bloedvlekken zijn vervaagd. Vlekken of vlekken op leer kunnen een teken van verwaarlozing zijn. U moet uw kledingstuk altijd reinigen voordat u het draagt om vlekken te voorkomen. Als u echter geen lederreiniger kunt krijgen, kunt u ook een beetje plantaardige olie op de vlekken wrijven en het laten drogen. Dit zou de vlek weg moeten krijgen. Maar zorg er wel voor dat u uw kledingstuk onmiddellijk na het dragen reinigt om te voorkomen dat er opnieuw vlekken op uw dure kleding komen!

Kijk hoe de hardware in elkaar gezet wordt voordat u tot aankoop overgaat

Als het gaat om het kiezen van het juiste opbergsysteem voor uw zwaardere kleding, is er veel onderzoek te doen. U moet weten hoeveel planken, hangers of andere ondersteunende apparaten uw kleding nodig heeft om in orde te blijven wanneer u het ophangt. U moet ook weten hoeveel kleren er op elke plank passen, of er een kans is dat de plank doorhangt, en hoe zwaar elke plank moet zijn. Als je niet zeker weet hoe je deze dingen moet beslissen, kun je altijd een professionele kledingkast organizer inhuren om je te helpen. Maar onthoud, het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen.

Bekijk de beschikbare opties voor verschillende merken

Als het gaat om het kiezen van de juiste hardware voor je kleding, moet je waarschijnlijk bij hetzelfde merk blijven. Dat mag je er echter niet van weerhouden om bij twijfel verschillende merken te bekijken. Een van de redenen daarvoor is dat u dan een weloverwogen aankoop kunt doen. Er zijn veel goede merken en het is een goed idee om te weten uit welke merken u moet kiezen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om uw kleding op te meten. Een populaire methode is om een touwtje te gebruiken en ervoor te zorgen dat het in het midden komt van de naad tussen waar de zoom van je kleding valt en de achterkant van de plank. Meet vervolgens de afstand tussen de twee stukken touw. Ideaal zou zijn als het touwtje onder het niveau van uw schoenen zou vallen.

Zoek een manier om uw hangers en rekken te beschermen die niet duur is

Als het gaat om het kopen van hardware voor je kleding, moet je waarschijnlijk oppassen dat je niet te veel koopt. Je moet niet voor de duurste reksteun ter wereld gaan om er vervolgens achter te komen dat hij kapot of gestolen is voordat je de kans krijgt om hem te gebruiken. Het is beter om wat extra geld uit te geven aan een kwaliteitsartikel dat langer meegaat dan een goedkoper alternatief. U moet ook uitkijken naar merken die accessoires verkopen in plaats van de artikelen waar ze in zitten. Het is gemakkelijk om je te laten meeslepen bij het kopen van hardware voor je kast. Je kunt $50 uitgeven aan een planksteun voor je pakken en je niet realiseren hoeveel het zal helpen. Maar als je een paar dollar over hebt, kun je overwegen om een dasspeld of een sleutelhanger te kopen. Die doen hetzelfde, maar kosten veel minder.

In het kort

Het kiezen van de juiste hardware voor uw kast kan een wereld van verschil maken als het gaat om de levensduur van uw kleding en hoe ze eruit zien. Zorg ervoor dat de hardware die u kiest duurzaam, betrouwbaar en gemakkelijk op te bergen is. Kijk uit naar vlekken of vlekken op het artikel om te bepalen of het in goede staat is voordat u het koopt. En het belangrijkste is dat u uw gezond verstand gebruikt bij het kiezen van het merk dat u wilt kopen.