Bouw & wonen

Op maat gemaakte keukens

Kast op maat utrecht

 

Koop het allerbeste op het gebied van keukens en badkamers bij JPS door een lijn van bewezen vakmensen van minstens drie jaar.JPS personeel en goed opgeleide installateurs zijn uitgerust met de mooiste op maat gemaakte kasten, diepvriezers en koel-vriescombinaties die worden uitgevoerd door optimaal ontworpen meubelbedrijven met de hoogste reputatie voor solide bouwers en die even goede audio-visuele technici zijn.

De ontwerpers van JPS beseffen dit en maken kasten van de hoogste kwaliteit voor massaproductie door het beste van de moderne glasfabricagetechnologie te combineren met het beste van de voor hun klanten ontwikkelde technologie op het gebied van elektrische en toegeschreven apparaten. Wij worden op de grootste schaal gezien als ’s werelds toonaangevende fabrikant van inbouwkeukens. En dit alles doen wij door samen te werken met meubelfabrikanten. In feite stelt onze aanpak van massaproductie en kwaliteit in al onze producten – kasten, kasten, kookplaten, koelkasten, diepvriezers, keukenmakers, fabrikanten van magnetische keukeninrichtingen – ons in staat een “out of the box”-klant te zijn, die in staat is werkelijk functionele, praktische en moderne apparaten, inrichtingen en meubelen te creëren.

De op maat gemaakte producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden prachtig afgewerkt, van zorgvuldig schuren van de korpus tot handmatige afwerking van panelen, panelen en demonteerbare deuren.

Wij kunnen een keuken of badkamer voor u ontwerpen naar uw eigen persoonlijke smaak, waardoor een ruimte ontstaat die aan al uw wensen voldoet en die u zoveel mogelijk praktische gebruiksmogelijkheden in uw huis biedt, terwijl er zoveel mogelijk bruikbare opbergruimte beschikbaar is. JPS kitchen is een leverancier van volledig met de hand gemaakte keukens die zorgvuldig op uw smaak zijn afgestemd en inspelen op uw wensen.

Het mooie van volledig met de hand gemaakte keukens is dat er geen fineer of ander materiaal is dat de fijnere elementen van fijn houtwerk nabootst. Ze worden ook ontworpen door vooraanstaande en ervaren ontwerpers en omvatten prachtige kasten, de nieuwste elegante keukenarmaturen en -accessoires, kookeilanden en een groot assortiment uitstekende apparatuur. Handgemaakte keukens bieden dynamische oplossingen die mooi, praktisch en duurzaam zijn.

Op maat gemaakte keukens omvatten evenveel waardevolle als hoogwaardige, goedkoop gewonnen natuurlijke hulpbronnen. Hout heeft nog steeds de voorkeur, houtproducten worden met zorg geselecteerd. De kosten van een op maat gemaakte keuken zullen meer dan 10% lager zijn dan de kosten van een fabrieksmatig geproduceerde gelijkwaardige keuken. Het resultaat zal een keuken zijn die mooi en functioneel zal zijn en zelfs aan de meest veeleisende moderne keuken esthetische eisen zal voldoen.

Custom built kasten zijn ontworpen en gestileerd om maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Ze zijn gemakkelijk te monteren en gaan vele jaren mee. Honderden stijlen zijn beschikbaar om bij elk type keukenontwerp te passen. U kunt elke deur kiezen die u maar wilt, van beglaasd tot gepareld tot gematteerd en zelfs met glasruiten. Plaatsing is altijd flexibel in op maat gemaakte keukens, als uw kamer zich leent voor een verandering van lay-out, of zelfs als u een make-over nodig heeft.

De meeste mensen die betegelde muren en tapijten hebben zijn zich bewust van het verschil dat op maat gemaakt timmerwerk kan maken. In een keuken betekent het dat u het eenvoudige rechthoekige formaat van de kamer kunt omtoveren tot een spannende Lokale overheid of een op maat gemaakt Frans café of showroom!

Op maat gemaakte thuiswerkplaatsen zijn uitgerust om uw droomwerkplaats te creëren. Op maat gemaakte werkplaatsen kunnen een breed scala aan diensten aanbieden, waaronder timmerwerk. De timmerman zal ook de ervaring en de juiste expertise hebben om uw droomproject te creëren. Uw droomwerkplaats in uw droomkamer zal uw wolk van onvervangbare trots zijn. Al uw vrienden, familie of significante anderen zullen zich zeker verzamelen rond de woondroom die u hebt gecreëerd.

Lees meer:

Meubels Utrecht