Uncategorized

Hoe u het meeste uit uw meubelmaker haalt

Timmerman, Vlak, Schaafsel, Drankje

De manier waarop je vertelt dat je een relatie aangaat met een meubelmaker in The Torres, is dat er een vreemde en verwarrende erfenis wordt doorgegeven in meubels. De oprechte introductie

Laten we zeggen dat ik wat hout heb gekocht waar ik niets van af wist en vervolgens een aantrekkelijk pad ging maken. Ik gebruik dit product als tuinarchitect om ervoor te zorgen dat ik de perfecte omgeving voor mijn klanten kan creëren. Als ik dat doe, zal ik mijn toekomstige klanten zover krijgen om hun meubels binnen te halen en dat is wanneer ik een fortuin verdien. Klanten waarmee ik een sterke basis heb gelegd en die in de loop van de tijd zijn uitgegroeid tot terugkerende klanten. Ik heb talloze verwijzingen van hen ontvangen. Dus het enige wat ik deed was vijf dagen lang een stoel en een bureau uithakken voor mijn klanten. Als je echter 100 stukjes maakt die twee bij vier centimeter meten, wordt het een monster om het werk van tien te doen. Als ik het echter allemaal doe, SNIJ ik elk stuk in dezelfde maat; Ik word beter en een beter product. Ik kan nog steeds beter werk leveren voor de mensen aan wie ik het verkoop, maar ik kan voortaan alles sneller en kost minder. Ik doe het allemaal. Het is bewezen effectief.

Hoe ik mijn eigen bedrijf begon in Nederland en nu in de Verenigde Staten is totaal veranderd. Ik heb mijn meubels met succes verkocht en ik heb ze in alle grote winkels verkocht, daar heb ik altijd van gedroomd als ik het product relateerde aan ergens anders werken. Toen ik in 2000 voor het eerst werd benaderd door een meubelmaker, kostte het me jaren om op gang te komen, maar na verloop van tijd komt het allemaal samen. Het verbazingwekkende is dat mijn concurrenten om me heen alle ervaring hebben en alle meubels hebben gekocht die ze van plan zijn aan winkels te verkopen. Ik heb ook veel advies gekregen van een meubelmaker die me heeft geholpen om van mijn carrière een geweldige carrière te maken en die me een voorsprong heeft gegeven.

Iets waar ik nooit aan heb gedacht toen ik begon, was: de manier waarop ik mijn werk gemakkelijker maak, is om het fabricageproces van mijn product zo gemakkelijk mogelijk te maken. Omdat ik gefrustreerd was over het proces, gaf ik gewoon toe en begon met marketing. Ik dacht dat ik het eerste artikel dat ik maakte aan het verkopen was, maar nadat de mond-tot-mondreclame was doorgegeven aan iemand die ook baat zou kunnen hebben bij mijn nieuwe lijn, heeft het woord over mijn meubels me vermoord, het heeft me gedwongen om uit te breiden wat maakte me in één stap succesvol, nu een groter marktbereik en klantenbestand. Wat ik niet hoef aan te nemen is advies of hulp van een meubelmaker. Mensen zullen me vertellen om aanbiedingen te maken via websites, dus indien nodig zal ik advertenties van sommige websites kopen, maar ik vind het helemaal niet erg omdat ik zo goed ben in wat ik doe.

academische wereld. In mijn academische achtergrond was ik de voorzitter van een studentenorganisatie aan een hogeschool of universiteit, en ik studeerde onder een buitengewoon bekende professor. Toen ik mijn aanbod deed aan Guinness Top UncedITION in de WEarming Fastener Trade Association, kreeg ik veel aanbiedingen. Ik was een jonge man en jarenlang had ik niet herkend wat ik kocht. Mijn eerste taak was om modellen te leren hoe ze in je auto moeten kijken en als hij tegen wat stoten moet, moet hij met de voet worden opgepakt en verplaatst. Dit is het moment waarop ik besloot om een ​​certificering van Instant Strong Building te krijgen door het American National Standards Institute. Dit is niet moeilijk en ik ben nooit meer teruggegaan naar mijn vorige carrièrekeuze. Zoals je kunt zien, is het fijn om veel werkmogelijkheden te hebben, je kunt je schema wijzigen en je kunt thuis werken als je dat wilt. Dit heeft mijn leven veranderd voor palen.